justin biebar in kl





barubaru ni jb buat konsert kat KL kan,
mesti ramai yg pegy kan.
jelesnye briah tak dpt pegy blogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com

b'riah nak cerite ade sorang girl yg lucky gile2 babeng,
sebab die dapat naik atas pentas,
and tengok muke bieber dekat2 .
arghh, jelesnye emoticon20

tengok la video kat atas ni ye,
tapi b'riah mmg respect gile dgn girl ni,
die tak histeria, die tak nangis, die tak excited lebih,
and paling penting,
die tak HUG JUSTIN BIEBER,
kenape ek? gile respect kat girl ni:x:
die cool je, padahal dalam hati siape tahu. haha
boleh nampak dari reaksi muke die,
die cube tahan je. hee.
so cutesweet je reaksi girl ni :face50:

based from what i've been read in youtube,
they said that the girl doesnt hug jb bcz of her religion .
and mybe sbb jb tw die islam kot. ngee
tgok la girl tu, wuwu. so happy kan :)













kalau b'riah jadi girl ni pon b'riah jadi cmtu kot,
nebes weyyhhh blogger-emoticon.blogspot.com
girl ni macam nak pengsan je briah tgk.
dlm hati mmg gemuruh gile tu weyyy. hoho.

tumpang jeles dan gembire utk
najihah from SMK USJ 12
:w:

sape jeles sile angkat tangan mcm usop. hahaha


niep plax video justin bieber flash in kl



Pada 17 April 2011, berlangsungnya flash mob Justin Bieber di Pavilion yang menyaksikan ratusan peminat berkumpul untuk menjayakan acara tersebut .!!
emang gler gmpak XD




anda comel bila LIKE , anda lgi comel bila KOMEN

3 comments:

fatien ! said...

yeeehaaa ! bertuah sesangat budak tu. *angkat tgn mcm usop wilca*

Cik Bunny said...

uit, kalau adik saya jd pompuan tu dah lama dia histeria 0_0 . dia minat giler kt JB

briah :) said...

wow ? really ?? emang histeria lha :)